fliplina  

Lina

Jobbar som frisör och driver salong HÅRTEAMystad sedan 1999. Lina gillar att plocka fram det bästa på varje huvud och få fixa en snygg färgkombination till det. Det vore roligt att få göra just dig extra fin i håret.Mästarbrev sedan okt -15
Varmt Välkommen !

 
 

Johanna

Johanna är nu tillbaka på hemmaplan eftersju år i Halmstad! Hon tog sitt gesäll 2009 och har jobbat som frisör 2006. Klippa och göra folieslingor är det hon tycker är roligast !
V
älkomna att boka er tid !

  johannap300  
  linda  

Linda

Nu har Linda hittat hem !!
Linda har vetat att det var frisör hon skulle bli ända sedan hon var barn. För Linda är det roligaste med yrket just att få vara kreativ, vare sig det gäller en klassisk frisyr eller en trendig - och så variationen i alla de möten med dig som kund. Hon vill skapa upplevelsen av en skön paus i vardagen när du kommer till henne och strävan är att du som kund verkligen känner dig som en "ny människa" när du kliver ut genom dörren.

 
 

Mari

Mari bor i Ystad med sin man och son. Hon blev klar med sin frisörutbildning år 1984 och har jobbat på HÅRTEAMystad sedan 2001. Hon älska att klippa, för övrigt tittar hon gärna på handboll! Hon inspireras ofta av människor ute på stan

 

harteamystadmari-240x320

 
  harteamystadannalena-240x320  

Anna-Lena

Anna-Lena tycker det är roligt att klippa. Hennes önskan är att du inte bara skall få en ny frisyr, ny färg eller lockar utan även en skön upplevelse av henne. Glöm inte och beställa en tvätt och huvudmassage, hennes fingrar plockar fram dina "lugn o ro" hormoner. Redo att möta dagen.

 
 

Yvonne

Yvonne har jobbat på HÅRTEAMystad i ca 30 år och hon är i grunden herrfrisör. Yvonne tycker om sitt jobb och allra roligast är att klippa, locka och skapa nya korta och lättstylade frisyrer.

   harteamystadyvonne-240x320  
  FBA68617-6206-43A2-9D99-4A38D2C61ABD

 

 

 

Malin

Malin började på HÅRTEAMystad 2009, med Gesällbrev från -98 och frisörsjobb i Tomelilla i bagaget, Mästarbrevet -15. Hon gillar att slinga/färga hår, eller permanenta / locka ditt hår med olika storlekar på spolarna för ett mer varierat resultat. Mest gör hon en "pointad" klippning och delar gärna med sej av sina personlga hårVÅRDstips.

Malin tipsar ! Boka din klipp / färg / permanent / brynvaxning / frans- / brynfärgnings-tid online ! Antingen via "boka tid" fliken ovan.
Välkomna !
Instagram: #MalinHÅRTEAMystad @harteam

 
 

Anna

Anna är just nu mammaledig.

Anna är en lugn & glad tjej som bor i Ystad med sin familj & hund. Klippa & färga är alltid kul !Hon tycker håret är en viktig del av dig, det speglar mycket av personlighet & stil. Hon älskar att få folk att känna sig fina !
Välkommen !

 

ANNA18300300