Lina

Jobbar som frisör och driver salong HÅRTEAMystad sedan 1999. Lina gillar att plocka fram det bästa på varje huvud och få fixa en snygg färgkombination till det. Det vore roligt att få göra just dig extra fin i håret. Mästarbrev sedan okt -15 Varmt Välkommen !

 

Image-1 jpg

 
       
  johannap300  

Johanna P

Johanna är nu tillbaka på hemmaplan efter sju år i Halmstad ! Den 25/9 börjar hon jobba hos oss på HÅRTEAMystad. Hon tog sitt gesäll 2009 och har jobbat som frisör 2006. Klippa och göra folieslingor är det hon tycker är roligast ! Välkomna att boka er tid redan nu !

 
     

 
 

Mari

Mari bor i Ystad med sin man och son. Hon blev klar med sin frisörutbildning år 1984 och har jobbat på HÅRTEAMystad sedan 2001. Hon älska att klippa, för övrigt tittar hon gärna på handboll! Hon inspireras ofta av människor ute på stan.

 

harteamystadmari-240x320

 
     

 
  linda  

Linda

Nu har Linda hittat hem !!

Linda har vetat att det var frisör hon skulle bli ända sedan hon var barn.För Linda är det roligaste med yrket just att få vara kreativ, vare sig det gäller en klassisk frisyr eller en trendig - och så variationen i alla de möten med dig som kund.

Hon vill skapa upplevelsen av en skön paus i vardagen när du kommer till henne och strävan är att du som kund verkligen känner dig som en "ny människa" när du kliver ut genom dörren.

 
         
 

Anna-Lena

Anna-Lena tycker det är roligt att klippa. Hennes önskan är att du inte bara skall få en ny frisyr, ny färg eller lockar utan även en skön upplevelse av henne. Glöm inte och beställa en tvätt och huvudmassage, hennes fingrar plockar fram dina "lugn o ro" hormoner. Redo att möta dagen

  harteamystadannalena-240x320  
         
  lena300x  

Lena

Lena är en glad, utåtriktad och social person som älskar att träna och röra på sig. Lena bor i Ystad tillsammans med sin man och har två utflugna flickor.
Redan när Lena var liten gillade hon att pyssla med hår, och hennes vänner blev både på gott och ont utsatta för hennes kreativitet.
Lena har jobbat på HÅRTEAMystad i många år och har åtskilliga goda minnen härifrån och trivs mycket bra med både nya och gamla kunder.

 
         
 

Yvonne

Yvonne har jobbat på HÅRTEAMystad i ca 30 år och hon är i grunden herrfrisör. Yvonne tycker om sitt jobb och allra roligast är att klippa, locka och skapa nya korta och lättstylade frisyrer.

  harteamystadyvonne-240x320  
         
 

harteamangelicaystad-240x320

 

Angelica

Pratglad tjej som gillar allt som hör färg o form till.

Angelica är mammaledig.

 
         

 

Elina

Elina har jobbat på HÅRTEAMystad sedan 2006. Hon tog sitt gesäll år 2007 och tycker att det absolut roligaste inom frisöryrket är att färga och göra håruppsättningar.

 

harteamystadelina-240x320

 

 

 

 

 

 

 

 harteamystadmarie-240x320

 

Marie

Marie är fr.o.m. nu mammaledig.
Marie tycker att frisöryrket är roligt och inspirerande, mötet med olika människor är väldigt givande. Inredning, idrott och resor är några av många saker som ligger henne varmt om hjärtat. 

 

 

 

 

 

 

 

Malin

Malin började på HÅRTEAMystad 2009, med Gesällbrev  från -98 och frisörsjobb i Tomelilla i bagaget, Mästarbrevet -15.
Hon gillar att slinga/färga hår, eller permanenta/locka ditt hår med olika storlekar på spolarna för ett mer varierat resultat. Mest gör hon en "pointad" klippning och delar gärna med sej av sina personlga hårVÅRDstips.

Malin tipsar !
Boka din klipp/ färg/ permanent/ brynvaxning/ frans-/ brynfärgnings-tid online !
Antingen via "boka tid" fliken ovan eller via appen som heter "Boka".

Välkomna !
Instagram: #MalinHÅRTEAMystad @harteam

 


 harteamystadmalin-240x320